Курс дасть тобі ПЕРСОНАЛЬНУ систему харчування, звичок та практик, які залишаться з тобою НАЗАВЖДИ.
старт відразу
без складних розрахунків
доступ 1 рік, оплата частинами на 3 місяці
знання на все життя
здорова корекція ваги
Такого ти не знайдеш ні в якому курсі, жоден нутриціолог тобі про це не розкаже
Курс дасть тобі ПЕРСОНАЛЬНУ систему харчування, звичок та практик, які залишаться з тобою НАЗАВЖДИ. Такого ти не знайдеш ні в якому курсі, жоден нутриціолог тобі про це не розкаже
старт відразу
доступ 1 рік, оплата частина на 3 місяці
без складних розрахунків
знання на все життя
здорова корекція ваги
Ти точно отримаєш результат!
Авторська методика керування здоровʼям, вагою та емоційним станом через їжу як нутриціолог – для себе, родини та близьких.
Вся програма - це комбінація нутриціології, психології, коучингу, медитацій, правил фізичної активності тіла та сну.
Такого ти не знайдеш ні в якому курсі, жоден нутриціолог тобі про це не розкаже і навіть якщо розкаже, то не дасть інструменти, як все це впровадити легко, класно, кайфово, без втрати мотивації.
Після курсу тобі більше ніколи не знадобиться подібне навчання, тобі більше не потрібно буде розбиратися з їжею і тілом, тому що саме ця методика буде працювати для тебе на роки.
Ти побудуєш систему харчування, сну, тренувань та практик під свій стан тіла (здоровий організм, застій жовчі, АІТ, інсулінорезистентність, РПХ, анемія, високий холестерин, менопауза).
Почнеш підходити до харчування з розумінням причинно-наслідкових звʼязків і обирати те, що краще для тебе – твого здоровʼя, фігури та настрою.
ПРОГРАМА КУРСУ
Лекційний матеріал: 1. Відношення до тіла як до друга та інструменти щасливого життя. Пошук глибинної мотивації корекції стану тіла. Фіксація точки А.2. Робота з упередженнями. Зміна відношення до тіла через коучингові практики. Психосоматика зайвої ваги. 3. Сканування стану тіла без аналізів: авторський тест на 9 протоколів4. 5 рівнів піклування про себе по 9 протоколах: сон, їжа, рух тіла, рутинні звички та ментальний стан. Старт формування своєї системи. 5. Концепція 4 ролей їжі. Розуміння та впровадження для себе.6. Циркадні ритми, прийоми їжі та напої в раціоні - як легко навести порядок. Практичний матеріал: ● медитація запуску зниження ваги● ранкові та вечірні ритуали
Лекційний матеріал: 1. Фізіологічні процеси, про які ти маєш знати для побудови здорових відносин з тілом. Як працює ШКТ та гормональна система?2. Система формування голоду. Фізичний, емоційний та соціальний голод. 3. Жіночий цикл та особливості харчування та звичок по кожній фазі. 4. Сигнали ШКТ про помилкові дії та нові звички для життя без здуття, закрепів, відрижки та нальоту на язику. 5. Практикум з лікарем по базовим розумінням, що нам говорять аналізи. Превенція хвороб через їжу6. Макро і мікронутрицієнти як основа здоровʼя. Чому лише цілісний раціон може дати найліпший стан тіла та думок. Практичний матеріал: ● медитація вдячності тілу● практикум з психологом «Як низька самооцінка впливає на харчову поведінку»
Лекційний матеріал: 1. Все, що ти маєш знати про вуглеводи: види, потреби тіла, правили додавання в раціон, розділення за правилом глікемічного індексу. 2. Проблеми, до яких веде брак вуглеводів в раціоні. Вирівнювання вуглеводів в раціоні.3. Плато і метаболічна адаптація. Чому секрет рішення у вуглеводах?4. Солодощі, алкоголь, мучне, їжа в закладах - все, що ти маєш знати, щоб не боятись, а насолоджуватись. 5. Клітковина - чому це вуглевод і як правильно додавати в раціон овочі, фрукти та зелень без нітратів в цих продуктах. 6. Напої, які організм сприймає як їжу. Вся правда про каву, чай, матча, комбучу, соки, смузі, йогурти, протеїни, молоко. Практичний матеріал: ● практикум з нутриціологом по розбору складів продуктів - як читати етикетки без страху та надмірних обмежень● практикум з лікарем про РХП, тривожні розлади і роботу з образом тіла
Лекційний матеріал: 1. Все, що ти маєш знати про білки: види, потреби тіла, правили додавання в раціон, розділення за правилом засвоєння та комбінації 2. Набряки, застій жовчі, анемія - як впливати на ці стани через білок та інші інструменти в раціоні.3. Білкова дієта як інструмент корекції ваги. Як застосовувати без шкоди тілу. 4. Білкові та інші зміни в раціоні під графік тренування, в період вагітності, лактації та менопаузі.5. Зв’язок їжі та емоцій. Ментальні практики для прожиття емоцій без зривів та підтримки себе в ресурсі.6. Інсулін, лептин, кортизол, дофамін - гормони, які керують твоїм станом, коли ти їх не вірно «годуєш»Практичний матеріал: ● практикум з психотерапевтом - психоматика зайвої ваги, практичні вправи для зміни упереджень● файл протинабрякових дій на всі випадки життя
Лекційний матеріал: 1. Все, що ти маєш знати про жири: види, потреби тіла, правили додавання в раціон, розділення за правилом засвоєння та комбінації 2. Омега 3,6 і 9 - чому важливі і як брати через їжу?3. Жири та рівень холестерину. Як управляти цим показником здоровʼя?4. Кето дієта як інструмент корекції ваги. Як застосовувати без шкоди тілу. 5. Все про целюліт як здорове депо жиру в тілі. Що робити, щоб він не проявлявся на шкірі.6. Все про дофамін. Як не шукати його в калорійній їжі.Практичний матеріал: ● коучинговий практикум для проходження курсу без втрати мотивації
Лекційний матеріал: 1. Причини дефіцитів вітамінів та мікронутрієнтів. 2. Все про жиророзчинні вітаміни: де шукати, функції,як їсти без ризику дефіциту3. Все про водоророзчинні вітаміни: де шукати, функції,як їсти без ризику дефіциту4. Цинк, залізо, кальцій, магній, хром, йод селен - як брати норму із продуктів5. Інтервальне голодуванння як практика для покращення показників здоровʼя та ваги 6. Детокс як практика для покращення показників здоровʼя та ваги Практичний матеріал: ● практикум з автором курсу - відношення до їжі як інструменту щасливого життя. Коучингова практика для закріплення звичок
ПРОГРАМА КУРСУ
Лекційний матеріал:1. Відношення до тіла як до друга та інструменти щасливого життя. Пошук глибинної мотивації корекції стану тіла. Фіксація точки А.2. Робота з упередженнями. Зміна відношення до тіла через коучингові практики. Психосоматика зайвої ваги. 3. Сканування стану тіла без аналізів: авторський тест на 9 протоколів.4. 5 рівнів піклування про себе по 9 протоколах: сон, їжа, рух тіла, рутинні звички та ментальний стан. Старт формування своєї системи. 5. Концепція 4 ролей їжі. Розуміння та впровадження для себе.6. Циркадні ритми, прийоми їжі та напої в раціоні - як легко навести порядок. Практичний матеріал: ● медитація запуску зниження ваги● ранкові та вечірні ритуали
Лекційний матеріал:1. Фізіологічні процеси, про які ти маєш знати для побудови здорових відносин з тілом. Як працює ШКТ та гормональна система?2. Система формування голоду. Фізичний, емоційний та соціальний голод. 3. Жіночий цикл та особливості харчування та звичок по кожній фазі. 4. Сигнали ШКТ про помилкові дії та нові звички для життя без здуття, закрепів, відрижки та нальоту на язику. 5. Практикум з лікарем по базовим розумінням, що нам говорять аналізи. Превенція хвороб через їжу6. Макро і мікронутрицієнти як основа здоровʼя. Чому лише цілісний раціон може дати найліпший стан тіла та думок. Практичний матеріал: ● медитація вдячності тілу;● практикум з психологом «Як низька самооцінка впливає на харчову поведінку».
Лекційний матеріал:1. Все, що ти маєш знати про вуглеводи: види, потреби тіла, правили додавання в раціон, розділення за правилом глікемічного індексу. 2. Проблеми, до яких веде брак вуглеводів в раціоні. Вирівнювання вуглеводів в раціоні.3. Плато і метаболічна адаптація. Чому секрет рішення у вуглеводах?4. Солодощі, алкоголь, мучне, їжа в закладах - все, що ти маєш знати, щоб не боятись, а насолоджуватись. 5. Клітковина - чому це вуглевод і як правильно додавати в раціон овочі, фрукти та зелень без нітратів в цих продуктах. 6. Напої, які організм сприймає як їжу. Вся правда про каву, чай, матча, комбучу, соки, смузі, йогурти, протеїни, молоко. Практичний матеріал: ● практикум з нутриціологом по розбору складів продуктів - як читати етикетки без страху та надмірних обмежень;● медитація задоволення від їжі;● шаблон продуктового кошику для здорового раціону вдома;● практикум з лікарем про РХП, тривожні розлади і роботу з образом тіла.
Лекційний матеріал:1. Все, що ти маєш знати про білки: види, потреби тіла, правили додавання в раціон, розділення за правилом засвоєння та комбінації 2. Набряки, застій жовчі, анемія - як впливати на ці стани через білок та інші інструменти в раціоні.3. Білкова дієта як інструмент корекції ваги. Як застосовувати без шкоди тілу. 4. Білкові та інші зміни в раціоні під графік тренування, в період вагітності, лактації та менопаузі.5. Зв’язок їжі та емоцій. Ментальні практики для прожиття емоцій без зривів та підтримки себе в ресурсі.6. Інсулін, лептин, кортизол, дофамін - гормони, які керують твоїм станом, коли ти їх не вірно «годуєш»Практичний матеріал:● практикум з психотерапевтом - психоматика зайвої ваги, практичні вправи для зміни упереджень● файл протинабрякових дій на всі випадки життя
Лекційний матеріал:1. Все, що ти маєш знати про жири: види, потреби тіла, правили додавання в раціон, розділення за правилом засвоєння та комбінації 2. Омега 3,6 і 9 - чому важливі і як брати через їжу?3. Жири та рівень холестерину. Як управляти цим показником здоровʼя?4. Кето дієта як інструмент корекції ваги. Як застосовувати без шкоди тілу. 5. Все про целюліт як здорове депо жиру в тілі. Що робити, щоб він не проявлявся на шкірі.6. Все про дофамін. Як не шукати його в калорійній їжі.Практичний матеріал: ● коучинговий практикум для проходження курсу без втрати мотивації
Лекційний матеріал:1. Причини дефіцитів вітамінів та мікронутрієнтів. 2. Все про жиророзчинні вітаміни: де шукати, функції,як їсти без ризику дефіциту3. Все про водоророзчинні вітаміни: де шукати, функції,як їсти без ризику дефіциту4. Цинк, залізо, кальцій, магній, хром, йод селен - як брати норму із продуктів5. Інтервальне голодуванння як практика для покращення показників здоровʼя та ваги 6. Детокс як практика для покращення показників здоровʼя та ваги Практичний матеріал:● практикум з автором курсу - відношення до їжі як інструменту щасливого життя та коучингова практика для закріплення звичок
Оплати за посиланням на сайті карткою Visa/Master Card будь-якого банку світу.
Після оплати ти отримаєш email з доступом до навчальної платформи.
Дивись уроки у зручний часта переходь на бік здорового харчування!
ЯКЩО ЗАЛИШИЛИСЬ ПИТАННЯ НАПИШИ НАМ
ЩО КАЖУТЬ УЧАСНИЦІ КУРСУ
Засновниця WELL BE HEALTH CLUB та авторка курсу
Член Nutritional Therapy Association
Сертифікований нутриціолог та коуч (Harvard Medical School, Precision Nutrition, Nutrition Science Online Course of Stanford Medicine, Українська фахова онлайн школа медицини)
Експерт-нутриціолог у проєктах «Молоко від фермера», Yaro, М‘ясобанк, курсах Маші Тимошенко і Грімм Аліни
Автор книг: «100 рецептів від нутриціолога», «Секрети нутриціолога»
Особистість, яка поборола розлад харчової поведінки та пройшла через досвід вагітності без зайвих кілограмів
років навчання нутриціології у провідних закладах
років практичного досвіду роботи
марафонів з корекції ваги та роботи з емоційним голодом
лікар загального напряму та психіатрНаталія Сперкач
психологШкоденко Юлія
тренерБурлака Анна
нутриціологКрістіна Линник